Sanitair

Complete badkamer en toiletrenovaties

Op deze pagina kunt u inspiratie op doen op het gebied van sanitair. Heeft u uw keuze gemaakt, of wenst u aanvullende (technische) informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij ons bent u aan het juiste adres. Naast het sanitair en leidingwerk kunnen wij ook het tegel- en stucwerk volledig voor u uitvoeren. Kortom: alles in één hand!

 

Wij kunnen bijna alle sanitair merken leveren. Vraag ons naar de merken waar wij achter staan.

 

Maar ook op het gebied van badkamerinrichtingen en meer specifiek over:

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met aanpassingen in woningen voor senioren en mindervaliden.

 

Drukverhoging en waterontharding

Bent u bezig met een extra badkamer of regendouche? Of komt er standaard al te weinig water uit uw kraan/douche?  Het verhogen van de waterdruk in de waterleiding kan hierbij uitkomst bieden.

 

Naast het advies in drukverhoging kunnen wij u ook adviseren met de keuze voor een waterontharder. Zacht water geeft enorm veel voordelen in uw huishouding. Kalkaanslag verdwijnt en de levensduur van uw wasmachine , vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen worden aanzienlijk verlengd.

Volg ons ook via de social media:

 

Installatiebedrijf Keyzer B.V.| Dijkshoornseweg 89 | 2635 EM Den Hoorn

email: installatiebedrijf@keyzerbv.nl

Tel. 015 - 2615772

BTW NL865105169B01

KvK 89777174

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00-17.00 uur. 

 

Voor storingen en lekkages in het weekend zijn wij vanaf 9.00 uur bereikbaar en hanteren wij het weekendtarief (zie tarieven en algemene voorwaarden).