Radiatoren

Verwarming of sfeervolle kunst

Veel huiseigenaren en bedrijven kiezen er vandaag de dag voor om radiatoren te vervangen. Wij bieden u dan ook bijzonder veel mogelijkheden binnen uw budget en naar uw smaak. De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank. De in de bouwmarkt verkrijgbare decoratiepakketten van hout/MDF verminderen de capaciteit (warmte afgifte) van de radiator. Naast het energieverlies en de onbalans die in de installatie ontstaat, neemt deze oplossing ook nog eens de nodige ruimte in beslag. Veel beter is het om de radiator te vervangen. Bijvoorbeeld door een wandconvector. Ook op het gebied van paneel- of decorradiatoren zijn er vele mogelijkheden. Warmte in de allermooiste vorm.

Blikvangers

Als consument of opdrachtgever heeft u talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Voor iedere ruimte of dat nu de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, werkkamer of bedrijfsruimte is, vindt u in onze collectie zeker iets van uw gading. Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze is dan ook voor jaren. Het zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. De ruimte is pas echt af met een bijzondere radiator.

Collectie radiatoren

U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Logisch, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit worden aangeboden.  De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak én, niet te vergeten, het bedrag dat u uit wilt geven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek. Onderstaand een aantal gerenommeerde merken die wij leveren en monteren.

Volg ons ook via de social media:

 

Installatiebedrijf Keyzer B.V.| Dijkshoornseweg 89 | 2635 EM Den Hoorn

email: installatiebedrijf@keyzerbv.nl

Tel. 015 - 2615772

BTW NL865105169B01

KvK 89777174

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00-17.00 uur. 

 

Voor storingen en lekkages in het weekend zijn wij vanaf 9.00 uur bereikbaar en hanteren wij het weekendtarief (zie tarieven en algemene voorwaarden).